Când pot să ies la pensie dacă am acumulat vechime atât în Spania cât și în România?

informatii pensii si vechime spania

Când pot să ies la pensie? Este întrebarea la care, tot mai mulți români care au lucrat, sau încă lucrează în Spania, vor să afle răspunsul.

Ambasada României în Spania a venit în întâmpinarea cetățenilor români și a organizat în data de 27 ianuarie 2021 o sesiune de întrebări și răspunsuri pe tema pensiilor.

Când pot să ies la pensie

În cadrul acestei sesiuni, doamna Cristina Florea, atașatul pe probleme de muncă și sociale din cadrul Ambasadei României la Madrid, a răspuns întrebărilor transmise pe facebook. Totodată, a transmis cetățenilor români că pot face în continuare consultări pe teme de muncă și sociale la adresa de e-mail madrid.social@mae.ro. sau la telefon +34 913 507 356.

Pe această cale salutăm eforturile echipei Ambasadei României în Spania. Care, a înțeles să sprijine cu informații de interes general comunitatea românească, prin aceste sesiuni de informare.

Iar în mod special, apreciem nivelul ridicat al cunoștințelor, promptitudinea și profesionalismul cu care doamna Cristina Florea, răspunde solicitărilor.

Am avut plăcerea să discutăm după această sesiune live, cu doamna Cristina Florea. În legătură cu un dosar de pensie depus în România în cursul lunii septembrie. În aproximativ 3 ore, a revenit cu informații exacte despre stadiul dosarului.

Vă recomandăm să vizionați înregistrarea. Dacă în urma răspunsurilor primite mai aveți în continuare nelămuriri, nu ezitați să o contactați pe doamna Cristina Florea. Cu siguranță veți primi informații prețioase.

Când pot să ies la pensie?

Citește și: Intârzieri la calculul pensiei pentru românii din Spania.

Distribuie: